Αρχείο Ειδήσεων

Date of publishing: 20 Μαρτίου, 2018

Ο κόσμος αντιμετωπίζει ένα μεγάλο και εντεινόμενο πρόβλημα λόγω των λοιμώξεων που προκαλούνται από παθογόνα βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά ...

Date of publishing: 15 Μαρτίου, 2018

Στην παρούσα μελέτη, ασθενείς με μειωμένο κλάσμα εξώθησης αριστερής κοιλίας (ΚΕΑΚ) μετά από οξύ έμφραγμα (ΟΕΜ) και σημεία ή συμπτώματα συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας ...

Date of publishing: 13 Μαρτίου, 2018

Ενώ έχει προταθεί ότι η πρώιμη έναρξη της ψύχωσης είναι καθοριστής έκβασης, υπάρχουν περιορισμένες ...

Date of publishing: 30 Ιανουαρίου, 2018

Καθώς ο πληθυσμός γερνάει και το προσδόκιμο επιβίωσης αυξάνεται, περισσότεροι άνθρωποι ζουν...

Date of publishing: 14 Δεκεμβρίου, 2017

Ψυχική υγεία και η επίδραση της άσκησης. Η άσκηση επηρεάζει τόσο τις παραμέτρους σωματικής υγείας των διαταραχών διάθεσης όσο και τις εκβάσεις ψυχικής υγείας.

Date of publishing: 14 Δεκεμβρίου, 2017

Γήρανση, χρόνιες ασθένειες και διατροφή. Είναι γνωστό ότι η διατροφή παίζει βασικό ρόλο στην υγιή γήρανση και την πρόληψη σχετιζόμενων με την ηλικία ασθενειών.

Date of publishing: 14 Δεκεμβρίου, 2017

Η Pfizer Hellas στηρίζει τους «Γιατρούς του Κόσμου» για την εμβολιαστική κάλυψη ανασφάλιστων παιδιών στην Β. Ελλάδα. Η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», προσέφερε δωρεάν εμβόλια κατά την εμβολιαστική κάλυψη άπορων και ανασφάλιστων παιδιών στους νομούς Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και Ροδόπης.

Date of publishing: 14 Δεκεμβρίου, 2017

«Το μακρύ και το κοντό» της γήρανσης. Το μήκος των τελομερών μας, των δομών στα άκρα των χρωμοσωμάτων, μπορούν να προβλέψουν πόσο καλά γερνάμε.